Monday, October 18, 2010

quick update

aku rase mcm dh lame gile tak update blog..

bkn tak nk update dgn sengaja nye. tetapi berdasarkan beberapa faktor yg aku harus pertimbangkan. last week aku bz dgn persiapan perkahwinan abg aku. aku kena la bt banyak keje siket skrng ni memandangkan ayah aku dah pergi meninggalkan aku dan keluarga.


aku skrng ni mcm takde mood nk ddk dpn laptop lame2. hilang...
bnyk benda yg aku fikirkan skrng. mcm2 masalah aku hadapi. tp tu semua lebih kuat dan tabahkan aku. aku kalau boleh tak nak fikir sngt semua masalah tu. nanti aku jgk yg serabut.


pape pon, Alhamdulillah syukur kpd Allah majlis penikahan dan perkahwinan abg aku telah selesai berlangsung. aku la yg terpaksa jd pengapit waktu dy menikah dan bersanding. tp best jgk sebab tu semua pengalaman baru bg aku.

itu saje utk kali ni orait

4 comments:

PinQib said...

pikirkan pasal sapewr

muhammad fitri izzat said...

owh xde sape pon qib
pk psal sorg kwn ni..
btw,gud luck UAK ngn final exam!!

ainuryusranabila said...

eh ble lak utk diapit? tau pengapit je

muhammad fitri izzat said...

ehh lmbt lg
masih muda lg lorh..