Monday, October 25, 2010

Kami Adalah Ironman

ni bkn ironman yg dlm muvie tu. ironman yg aku maksudkan adalah ironman triathlon - swimming, cycling , running. wahh, mmg bley jd orang besi betul kalau buat tiap2 hari...


disebabkan weekend yg membosankan, maka kami berlima (aku, padle, kibod, jandal, azwan, uuk, & MELATI) pon dengan ngantoknye bangun awal pg menuju ke Bukit Cerakah untuk cuba2 berlagak jd ironman.


thanx en. google



ni adalah kali kedua budak2 ALG bersame-same membuang tenaga dan duit di Bukit Cerakah. yg first dlu 6 Februari waktu raya cina(kalau nak tgk video+lagu+gambar dlu bley tgk dlm fb). aktiviti kali ni tak seramai yg dlu sebab ramai yg kat rumah. tp mcm mane pon tetap enjoy sebab ade MELATI untuk dibuli, hahaha...



rumah 4 musim



sampai2 je kitorang terus berjogging sebab nak sewa basikal dah abis. selesai berjogging kira2 30 minit kitorang kembali ke tempat sewa basikal dan meneruskan dengan aktiviti berbasikal. naek basikal lg best sebab tak penat sangat & dapat angin pulak tu. best!!




kat cni ade jgk haiwan liar




lepas tu kitorang teruskan dengan aktiviti berenang. tp berenang dalam swimming pool je la. haa, yg ni mmg terbaek sebab dapat buli MELATI. dy bley cakap kitorang ni SAMSENG KOLAM. agak memenatkan & menyesakkan nafas sebab dah lame tak masuk pool.


lbey kurang pkul 12.58 tgh hari kitorang menamatkan aktiviti kitorang. sebelom balik ke kolej, kitorang kasi bantai dlu bihun goreng. credit to mak MELATI (Pn.Hamidah) sebab bihun tu sangat sangat. tq2..


cantik!!



sesampainye kitorang kat bilik, kitorang mandi & solat dan terus terbongkang keletihan. tp mcm mane pon kitorang mmg enjoy sebab dpt buli MELATI, hahaha..


P/S: bosan tak tau nk bt ape. aku rindukan someone..

4 comments:

PinQib said...

manA Pic sbnR?

Latest entry di:
Aku dan makanan

muhammad fitri izzat said...

pic tu ade dlm fon kwn
lupe nk amek kat dy..

Mohd Nor Quiyyum said...

mane pic sebenar?

padle said...

tom,maseh la sbb ko post gak akhirnye..aku mls dow nk tulis pnjg2..hehe