Friday, September 24, 2010

my first time part 1


aku dlm dilema

"NAK KE XNAK TOM??"

finally aku stuju. pkul 10 dah kena gerak. nk sampai tmpt tu cepat sket. kami bertiga memulakan perjalanan; aku, zam(dy bwk kete), padle. org yg dijanjikan dh tggu kat sane.


sampai kat sane kitorg bayar duit dan aku beli something utk mkn nanti. kitorg tggu dengan sabar + excited. tggu pny tggu si zam ni boley plak dy tumpahkan makanan aku - dah xde rezeki. bile dah sampai mase kitorg masuk la dlm bilik yg agak gelap. dah selesai, kitorg 4 org (mc lg sorg) kluar dgn muka yg puas. mmg best la!!


shu qi pon berlakon dlm Legend of the Fist



ok, tu cite psal kitorg tgk muvi kat Mid Valley. kitorg tgk muvi cina, 'Legend of the Fist'. best woo tgk lwn2. kitorg ni mmg boley dikatakan kaki wayang. pantang ade mase free. lg2 skrng kitorg tgh 'menganggur'. mggu ni je dh 4 kali tgk wayang.


lpas tu kitorg pg Pavilion plak. kitorg naek train sampai KLCC. dari situ bru gerak pg Pavi. ingt nk usha brg je. dgn xsengaja kitorg tgk la lg satu muvi. kali ni kitorg tgk cite melayu plak. kitorg tgk 'Magika'. cite ni laen sket dri cite melayu yg laen (tgk komen dua2 muvi ni kat sini). ni la 1st time aku tgk wayang 2 kali dlm satu ari.



sapekah gerangan makhluk ini??



kembali ke KLCC,

kitorg sggah solat maghrib dlu. lpas solat bru aku sedar. selipar aku yg xbrp nak lawa hlg kne kebas. kat KLCC plak tu. pelik x pelik. saba je la. ni pon 1st time hlg selipar kat shopping complex. nsb la ade member aku pg belikan selipar utk aku. menggagau dorg pusing satu KLCC nk cari selipar murah. last2, beli kat Bata je. asal ade sudah..


ni la rupe selipar yg zam ngn mc beli


balik drpd Pavilion kitorg sggah Universiti Malaysia. member aku zam nak bg brg kat buah hati dy. kitorg pon pasang la mata takot2 dy bt bkn2,,hahah. ni pon 1st time aku masuk UM. xbrpa nmpak sngt kwasan UM sbb wktu tu malam pon.

kitorg kembali ke Shah Alam dan..

5 comments:

kukuchimachikumi said...

joh tol die berjalan ek..hehe

best x cte magika??
ang bpe bpe bintang??

muhammad fitri izzat said...

xtau nk bt ape.tu yg g jln2..
nnt free dtg la s.alam.bley bwk ko jln2

emm ok la.best la jgk
kalo aku bg 3.5 dri 5 kot.tggi tu..
ssh aku nk bg tggi2,hahah

kukuchimachikumi said...

HAHA..3.5 2 tingg ek??

aq x mnt pn nk tgk cte 2...

cm x menarik..

kene cbe tgk kot bru tau mne dtgnye 3.5 yg ko bg..hehe

ko dtg la sg petani.leh aq ngn reksi bwk jln2...

padle said...

weh,mane gamba KLCC?

padle said...

weh,mane gamba KLCC?