Wednesday, June 29, 2011

Busy2

Tut..tut... "sape plak call ni?"...

'fmly angah'.. Owh angah yg call. Rindu aku ke ni?? "assalamualaikum"... Owh mak rupanya. Sembang punya sembang mak tny,, "minggu ni tak balik ke?" dah 2-3 kali jugak mak tny soalan hangat ni.

"Minggu ni tak boleh la mak. Memang busy la mak(tak sampai hati nak cakap). Next week ade program dengan anak2 yatim. Cuti mid sem lagi 2 minggu kot baru balik"

"Owh takpe la. Maklumlah dah jadi abg long(mak gelak sikit). Saje je mak tny. Lagi pon minggu ni anak pakcik naik buaian. Dulu kat intec takde la busy macam ni"

Aaaaaaaa.... Tak tau nak cakap ape. Lepas tu cakap dengan angah pulak. "Abg long bila nak balik, haha. Busy je ni, macam mane nak jadi imam muda tahun depan(padahal dy tengah tengok imam muda.sje nk perli tu)."

Aishhh. Baru busy sikit aku dah macam ni. Tapi alhamdulillah takde la macam tak cukup tanah pulak. Ok je sebenarnye. Pengalaman lebih mendewasakan..

p/s: nak jadi rajin lepas ni.kalau boleh taknak buang mase benda2 laen.nak maintain result n yg plg penting nak tengok awak improve sem ni.insyaAllah sy akan tolg awak.

2 comments:

MS-3P said...

mak rindu tu.. balik la sehari dua haha

muhammad fitri izzat said...

Ye kot..tengok la cmne..huhu