Wednesday, July 20, 2011

Majlis Anugerah Kecemerlangan FKA

Yesss!! (otw balik rumah.tu yg excited sngt)

Fuhh, baru rase betol2 free n ade mase nak update blog. Baru je balik KPO smlm n hari ni balik rumah.

Ok, nanti kite story2 pasal KPO. Sekarang nak cite pasal Majlis Anugerah Kecemerlangan Fakulti Kejuruteraan Awam. Actually 14 julai hari tu berlangsung, tapi sekarang baru ade mase nak cite.

Tema malam tu glamorous. Kaler hitam merah. Aku yang terlibat sebagai urusetia n pengambil hadiah malam tu tak tau nak pakai baju ape. Last2, malas nak fikir pakai la baju korporat kaler merah(baju urusetia).

Ramai jugak yang amek hadiah malam tu. Ade la 300++ students dari part 1 hingga part 6. Yg dpt Anugerah Naib Canselor(ANC) 10 orang tapi tak semua yang datang. Start pukul 8 habis dekat 11.30 jugak la.

Flow majlis ok la. Alhamdulillah semua berjalan lancar. Malam tu alhamdulillah aku dapat dua anugerah; Anugerah dekan n anugerah pelajar terbaik untuk part 1. Memang bersyukur n hepi sangat3. Harap2 dapat maintain result sampai habis part 6.

Memang susah tapi tak mustahil. Kena berusaha lebih lagi. Kalau boley memang nak sangat dapat ANC. InsyaAllah. Aku jugak nak tengok result 'dy' improve untuk sem ni n sem2 akan datang. Aku nak tarik dy naik ke atas slow2. Itu janji aku sebab aku dah bg tau dy 'secret' aku.

p/s: gambar xley nak upload dalam blog gune phone. nnt tgk kat fb kalau rajin nak upload. balik rumah memang malas nak buat pape.haha. jumaat ni ade OPKIM. c u =)

2 comments:

Faez konstantinople said...

Hebat r tom dpt anugerah dekan! Keep it up bro... insyaallah.

Anonymous said...

sekalung thniah bt anda,,keep it up;)